Jdi na obsah Jdi na menu

HASÍ CELÁ RODINA III. ročník

25. 7. 2016

V sobotu 23. července náš sbor na fotbalovém hřišti Dynama Studánka uspořádal  III.ročník sportovně zábavného odpoledne,

„Hasí celá rodina“

naposledy-aktualizovane2.jpg

Tato akce je již tradičně určena pro alespoň tříčlenné týmy, složené z dětí a dospělých.

Soutěž měla 10 disciplín, některé tradiční, (např. střelba vzduchovkou, pumpování vody džberovkou na čas, štafeta, vědomostní test), některé disciplíny byly obměněné, nebo nově doplněné (např. hod kroužky a tenisovými míčky na cíl, chůze na chůdách, kuželky).

Letos se zúčastnilo 10 družstev, z nichž polovina byla přespolních. Počasí nám tentokrát moc nepřálo, soutěž se musela kvůli silnému dešti na necelou hodinu přerušit. Všichni soutěžící však vydrželi a disciplíny se podařilo úspěšně dokončit.

Po vyhodnocení výsledků byly slavnostně předány medaile, diplomy a ceny, přičemž odměněna byla všechna zúčastněná družstva. Na prvním místě se umístil tým PEKTORYSOVÉ, na druhém TEAM MERCURIAL a na třetím HALŽÁCI.

Po celé odpoledne bylo zajištěno občerstvení, zdarma si každý přítomný mohl doplnit vitamíny bohatou nabídkou ovoce a čerstvým, vychlazeným ovocným salátem, případně si mohl zamlsat bonbóny i jiné drobné sladkosti.

Této společenské příležitosti sbor využil k tomu, aby poblahopřál p. Žejdlovi k významnému životnímu jubileu.

Děkujeme sponzorům, především firmě AllyouneedFresh, Autoservisu AJG a firmě Leki. Díky nim jsme mohli dopřát všem soutěžícím pobavení, bohaté ceny a pohostit nejen účastníky zápolení ale i nejmenší diváky celé, velice vydařené akce našeho sboru. 

Poděkování patří i místním fotbalistům za možnost využití hřiště a sociálního zázemí. 

Fotky ZDE

    

 Výsledky:
Družstvo Pořadí  Body
Pektorysové 1. 117
Team Mercurial 2. 111
Halžáci 3. 104
Mireček a spol. 4. 103
Murys a spol. 5. 90
Ledečáci 6. 88
Lenochodi 7. 87
Vlkovi 8. 85
Lvi 9. 84
Lesňáci 10. 73