Jdi na obsah Jdi na menu

Soutěž v požárním útoku v Lesné

15. 8. 2009


Pohárová soutěž v PÚ

 LESNÁ

15. srpna 2009


Pohárová soutěž u našich sousedů v Lesné proběhla jako tradičně na místním fotbalovém hřišti za krásného letního počasí (jsem ráda, že to konečně mohu letos napsat - bylo fajn nezmoknout)  Vždy si přejeme na soutěžích dosáhnout co nejlepších časů a tudíž i umístnění, ale tentokrát jsme si to přáli mnohem více - náš parťák, hasič Honza Strašík právě v tento den slavil své padesáté narozeniny!  

 

Obrazek


Obrazek

Obrazek

Obrazek

Po prvním útoku nám bohužel do smíchu moc nebylo, útok se nezdařil a naše družstvo jako jediné ze šesti zúčastněných skončilo s neplatným pokusem na posledním místě.  Nervozita stoupala a Honza, kterému jsme v tento den chtěli vybojovat pohár na jeho počest již sledoval dění...

 

Před druhým útokem jsme provedli menší změnu, když jsme u koše vystřídali Jirku s Daliborem. Raději jsme se potom jako všichni přihlížející stáhli do ústraní a tiše sledovali přípravy základny.

 

Dramatické chvíle jsme zažívali po výborném útoku družstva z Nahého Újezdce, který nasadil vysoko laťku s časem 26,66, naši kluci běželi hned po nich...

 

Ani jsme se nechtěli podívat na stopky, když kluci dostříkali. Nakonec na nás ale čekalo velké a milé překvapení s časem 27,54 - tím jsme se automaticky zařadili na pěkné druhé místo. To už ale Honza neviděl, musel odjet do Studánky, kde se na něho chystalo dlouho plánované překvapení na hřišti.

 

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Lesná
29,63NP
3.
Dlouhý Újezd
32,5040,905.
Cebiv
52,2250,856.
Nahý Újezdec
35,8826,661.
Studánka
NP27,542.
Lom u Tachova
30,2833,284.

Fotografie naleznete ZDE


minialbum:

Náhledy fotografií ze složky Pohárová soutěž v Lesné